ÓE Kard Rendje VISE

A hallgatói kör célja, hogy minél nagyobb réteg számára elérhetővé tegye a hosszúkard-vívást, illetve a HEMA (Historical European Martial Arts = Történelmi Európai Harcművészetek) különböző vállfajait, mint sportokat. Ezzel elősegítve és lehetővé téve a hallgatók aktív sportéletét.

Történelmi forrásokra épülő, de modern edzéselméleten alapuló oktatást nyújtson, támogassa a diákok versenyzését és vívástanulását.  A klub tevékenységei közé felsorolhatók még a fellépések, csapat-építések, táborozás, versenyszervezések és az azokon nyújtott asszisztenciáskodás, illetve a bíráskodás.

Hallgatói kör vezetője: Csizmadia Réka

image
image

NIK-Board

A NIK-Board egy offline működő hallgatói kör, melynek célja a közösség építés és a hallgatók kikapcsolódásának biztosítása egy társasozás keretein belül. A partik ideje és helye változó azonban az egyetemen területén és tanítási időben (vagy éppen szünetben) zajlanak, így a megközelíthetőség nem jelenthet problémát. Az, hogy mivel játszunk, a tagokon múlik, lehetsz csak szimplán játékos, de akár hozhatsz saját játékokat is, ha úgy érzed, szívesen megosztod a többiekkel.

Mivel az egyetemen az órák miatt az időnk szűkös, időnként rendezni fogunk egész estés alkalmakat is, melyeken a hosszabb, komolyabb játékokat is felavatjuk.

Ha szeretnél értesülni az eseményekről, bátorítalak, hogy csatlakozz discord szerverünkre, melyet az alábbi linken tehetsz meg:
Discord meghívó

Itt fognak történni az egyeztetések a szervezésben, melyekhez bárki hozzászólhat.

Mindenkit szívesen látunk a körben, csatlakozz Te is!
Hallgatói kör vezetője: Török Márton 

PxL Hallgatói Kör

A PxL hallgatói kör célja, hogy a tagok lehetőséget kapjanak a média kreativitásuk megvalósítására.
A kör további célja, hogy a kar és HÖK által szervezett rendezvényekre biztosítsa a grafikai megjelenéseket, illetve a képi és videó rögzítéseket.

Tervben van fotós kirándulások és pályázatok megvalósítása.

Csatlakozz a PxL Hallgatói Körbe!
Hallgatói kör vezetője: Novák Balázs

image
image

Cozy Capybara Games Játékfejlesztői Hallgatói Kör

A hallgatói kör keretein belül megtanuljuk, hogyan készülnek és hogyan készíthetünk saját játékokat. Szeretettel várunk mindenkit, programozási és játéktervezési tudástól függetlenül bárki csatlakozhat a különböző projektekhez és a rendszeres felzárkóztató Discord órákhoz.

Az órákon beszélgetünk majd *Game Design*-ról, ahol megismerhetjük, hogyan alakíthatjuk ötleteinket szórakoztató játékmenetbe, valamint a játékfejlesztés technikaibb részleteiről is, például 2D és 3D grafikáról, modellezésről, felhasználói felület- és rendszertervezésről.

Mire vársz? Csatlakozz!
Hallgatói kör vezetője: Varga Roland

NIK Labdarugó Club

Célunk, hogy minden NIK-es hallgató, aki esetleg nem került
beválasztásra az egyetemi csapatba vagy csak kötetlenül, szabadidejében szeretne focizni, lehetőséget

kapjon a labdarúgás gyakorlására.

Hallgatói kör vezetője: Zöld Anna Alma

image
image

KINFO

A KINFO elsősorban az OE Neumann karának közössége, ahol a csapat évközben számos eseményen keresztül kovácsolódik egy egésszé. A csapat bárkit szívesen lát, függetlenül attól melyik karra, vagy melyik felsőoktatási intézménybe jár (vagy nem jár)!
Végső cél mindig az adott évi KIN Kupán való részvétel, azonban ennek nem előfeltétele az évközi eseményeken való részvétel, hiszen mindenki annyira lesz a csapat tagja, amennyire annak szeretné érezni magát!
A csapat csak annyira aktív, amennyire a tagjai is, így ha szeretnél hozzáadni a hangulathoz, megteheted, hiszen a csapaton belül mindenki egyenlő!

Legyél te is tagja a KINFO-nak!
Hallgatói kör vezetője: Tóth Fruzsina Boglárka

Egyetemi Útikalauz

A hallgatói kör célja a gólyák beilleszkedésének megkönnyítése, hallgatói jegyzetek digitalizálása és ezek weboldalra való feltöltése, egyéni és csoportos korrepetálás, illetve az azt igénylő hallgatók lelki- és mentális segítése, támogatása. A problémamegoldás és a hallgatói élet könnyítése mind a kör célja.

Egyetemi útikalauz
Hallgatói kör vezetője: Tóth Richárd

image
image

Röplabda Klub

A Röplabda Klub célja a heti gyakorisággal való, közepes szintű röplabda gyakorlások és a csoportos fejlődés, későbbiekben meccsek szervezése.

Röplabda klub

Óbudai Egyetem Fúvószenekara

A kör célja, hogy összegyűjtsük azokat a hallgatókat, akik fúvós hangszeren játszanak, és szívesen lennének részesei egy fúvószenekarnak.
Heti egyszer próbálunk közösen, valamint a későbbiekben fellépéseket vállalunk egyetemi rendezvényeken (Korsó- és Gyűrűavató, Analóg Napok stb.).
Ha magabiztos fúvóshangszeres tudásod van, és a kör felkeltette érdeklődésedet, akkor az alábbi linken tudsz csatlakozni hozzánk.

Itt tudsz csatlakozni hozzánk!
Hallgatói kör vezetője: Bilics Kristóf

image
image

D&D Történetíró és Szerepjáték Kör

A DnD – hallgatói kör célja az lenne, hogy a hallgatók helyet kapjanak a kreativitásuk, illetve szereplési vágyaik kiélésére, nyugodt és barátságos környezetben.
A kör során a tagok megmutathatnák irodalmi vénájukat történetek, illetve háttértörténetek írásával. Vagy csak színészi álmaikba kaphatnának betekintést, a választott karaktereiken keresztül.
Magadra ismertél, vagy csak érdekel a játék, esetleg csak nem tudod mi ez, és felkeltettem az érdeklődésedet?
Az alábbi linken a fentiek bármelyikére tudunk megoldást találni.

Penge éles csaták, bűbájok varázsa, és hősies küldetések! Várunk, csatlakozz te is!
Hallgatói kör vezetője: Csizmadia Gábor és Kósa Attila

Analóg Fotós Hallgatói Kör

 

Az Analóg Fotós Hallgatói Kör – főként nevéből adódóan analóg fotózással foglalkozik, de szívesen fogadnak mindenkit aki szeret fényképezni, legyen az digitális géppel, telefonnal vagy csak szimplán érdeklődik a téma iránt.

Ha felkeltette az érdeklődésedet az ötlet, és szívesen csatlakoznál hozzánk, csak kattints az alábbi linkre, és máris tagja lehetsz a Discord szerverünknek.

Csekkold le az Analóg Fotós Hallgatói Kör Instagram oldalát!
Csatlakozz az Analóg Fotós Hallgatói Körhöz!

Hallgatói kör vezetője: Csapi Zsolt

image
image

NIK3D PrintLab

Van egy eszméletlenül jó projekt ötleted, de gondod akadt a megvalósításával?
Erre a legjobb választ a NIK3D PrintLab Hallgatói Kör adhatja, ahol olyan lelkes hallgatók működnek együtt, akik a 3D modellezésen keresztül, a nyomtatáson át, fizikai nagyságába létrehozzák neked azt, amit te megálmodtál.
Mire vársz még? Csatlakozz a Discord szerverünkhöz, és lépj kapcsolatba egyikünkkel!
Hallgatói kör vezetője: Keserű Péter Gábor

Forrasztó Hallgatói Kör

 

A Forrasztó Kör kifejezetten hardver-közeli áramkörök összeállításával, tervezésével és szervizelésével foglalkozik. Ismerd meg a lágyforrasztás fortélyait, tervezz NYÁK-ot és valósítsd meg terveidet!

Heti szinten vannak a foglalkozások, előzetes regisztráció nélkül kötetlen módon bármikor benézhetsz. Minden alkalomra valamilyen kisebb projekttel készülünk, viszont, ha van saját projekted, abban is szívesen segítünk.

Hallgatói Körünk tárt karokkal vár minden érdeklődőt!

További információért csekkold le a Forrasztó Hallgatói Kör Discord szerverét!

Hallgatói kör vezetője: Kender Szabolcs

image