PxL Hallgatói Kör

A PxL hallgatói kör célja, hogy a tagok lehetőséget kapjanak a média kreativitásuk megvalósítására.
A kör további célja, hogy a kar és HÖK által szervezett rendezvényekre biztosítsa a grafikai megjelenéseket, illetve a képi és videó rögzítéseket.

Tervben van fotós kirándulások és pályázatok megvalósítása.

Csatlakozz a PxL Hallgatói Körbe!

image
image

KINFO

A KINFO elsősorban az OE Neumann karának közössége, ahol a csapat évközben számos eseményen keresztül kovácsolódik egy egésszé. A csapat bárkit szívesen lát, függetlenül attól melyik karra, vagy melyik felsőoktatási intézménybe jár (vagy nem jár)!
Végső cél mindig az adott évi KIN Kupán való részvétel, azonban ennek nem előfeltétele az évközi eseményeken való részvétel, hiszen mindenki annyira lesz a csapat tagja, amennyire annak szeretné érezni magát!
A csapat csak annyira aktív, amennyire a tagjai is, így ha szeretnél hozzáadni a hangulathoz, megteheted, hiszen a csapaton belül mindenki egyenlő!

Legyél te is tagja a KINFO-nak!

NIK Labdarugó Club

Célunk, hogy minden NIK-es hallgató, aki esetleg nem került
beválasztásra az egyetemi csapatba vagy csak kötetlenül, szabadidejében szeretne focizni, lehetőséget
kapjon a labdarúgás gyakorlására.
image
image

Röplabda Klub

A Röplabda Klub célja a heti gyakorisággal való, közepes szintű röplabda gyakorlások és a csoportos fejlődés, későbbiekben meccsek szervezése.

Egyetemi Útikalauz

A hallgatói kör célja a gólyák beilleszkedésének megkönnyítése, hallgatói jegyzetek digitalizálása és ezek weboldalra való feltöltése, egyéni és csoportos korrepetálás, illetve az azt igénylő hallgatók lelki- és mentális segítése, támogatása. A problémamegoldás és a hallgatói élet könnyítése mind a kör célja.

image
image

D&D Történetíró és Szerepjáték Kör

A DnD – hallgatói kör célja az lenne, hogy a hallgatók helyet kapjanak a kreativitásuk, illetve szereplési vágyaik kiélésére, nyugodt és barátságos környezetben.
A kör során a tagok megmutathatnák irodalmi vénájukat történetek, illetve háttértörténetek írásával. Vagy csak színészi álmaikba kaphatnának betekintést, a választott karaktereiken keresztül.
Magadra ismertél, vagy csak érdekel a játék, esetleg csak nem tudod mi ez, és felkeltettem az érdeklődésedet?
Az alábbi linken a fentiek bármelyikére tudunk megoldást találni.

Mire vársz? Csatlakozz!