Pótfelvételi

Pótfelvételi

A pótfelvételi eljárás keretében az alábbi képzések kerülnek meghirdetésre a Neumann Karon:

Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, legkésőbb 2018. augusztus 6-ig a https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli oldalon.

A pótfelvételi során már csak egyetlen képzés jelölhető meg, valamint csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 25-én zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is jelentkeztek felsőoktatásba.
NAPPALI TAGOZATON:
* Budapesten ÜZEMMÉRNÖK-INFORMATIKUS alapképzés (állami ösztöndíjas és önköltséges)
* Budapesten MÉRNÖKINFORMATIKUS (magyar nyelven) mesterképzés (önköltséges)
* Budapesten MÉRNÖKINFORMATIKUS (angol nyelven) mesterképzés (önköltséges)
* Salgótarjánban MÉRNÖKINFORMATIKUS alapképzés (állami ösztöndíjas és önköltséges)

ESTI TAGOZATON:
* Budapesten ALKALMAZOTT MATEMATIKUS mesterképzés (önköltséges)

LEVELEZŐ TAGOZATON:
* Budapesten TANÁRI [4 félév[mérnöktanár[informatika]]] mesterképzés (önköltséges)

 

A jelentkezés menete

Az űrlapok kitöltésére 2018. augusztus 6-án éjfélig van lehetőség.

A jelentkezési űrlapokat a kitöltéssel egy időben, azaz 2018. augusztus 6-án éjfélig hitelesíteni is kell! Ez megtehető Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre (javasolt elsőbbségi küldeményként feladni).

Figyelem! A jelentkezési kérelemhez csatolandó dokumentumokat a jelentkezési kérelemmel egyidejűleg kell feltölteni (2018. augusztus 6-ig)!
Amennyiben a felsőoktatási intézmények alkalmassági, gyakorlati vizsgát vagy – elsősorban mesterképzésekben – felvételi vizsgát írnak elő, azt a pótfelvételi hirdetményben jelzik, és közlik annak időpontját is. Az idő rövidsége miatt a vizsgára külön behívó levelet általában nem küldenek!

A ponthatárokat előreláthatólag 2018. augusztus 24-én hirdetik ki, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre. A felvettek a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően a felsőoktatási intézménytől kapják meg 2018. szeptember első napjaiban.

További információk a jelentkezésről és a pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzésekről:

www.felvi.hu

https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/sz…

Comments are closed.