A Morgan Stanley-t olyan munkahelynek képzeljük el, ahol sokszínű háttérből érkező és sokféle tapasztalattal rendelkező emberek dolgoznak együtt, de egységesen tükrözik a szakmai kiválóság iránti elkötelezettségünket. Többek között ezt a törekvésünket fejezi ki a Women4Tech nevű rendezvényünk, amellyel a sokszínűséget szeretnénk növelni a toborzás során.

A Women4Tech Global Challenge keretében a diáklányok lehetőséget kapnak, hogy közvetlen tapasztalatokat szerezzenek az IT részlegünkön zajló munkáról. A résztvevőknek csapatmunkában kell megoldaniuk azokat az egyedülálló és nagy kihívást jelentő IT feladatokat, amelyeket a vállalat különböző országokban dolgozó informatikusai dolgoztak ki. A versenybe benevező diákok így megtapasztalhatják, milyen együttműködve megoldani komplex problémákat – pontosan úgy, ahogy a Morgan Stanley szakemberei is teszik nap mint nap.

A Challenge a világ minden országából várja azoknak a diáklányoknak a nevezését, akiket érdekel egy izgalmas verseny a Morgan Stanley szervezésében.

Ha szeretnéd tudásod és tehetséged a gyakorlatban is kipróbálni, és szívesen dolgoznál egy sokszínű nemzetközi csapatban, akkor nevezz be virtuális versenyünkre, ahová a 2022-ben vagy 2023-ban végző hallgatókat várjuk, bármilyen szakon is tanuljanak.

WOMEN4TECH GLOBAL CHALLENGE – VIRTUÁLIS VERSENY

Jelentkezési határidő: március 15., hétfő

Várjuk jelentkezésed, ha:

• Egyetemista lány vagy és várhatóan 2022-ben vagy 2023-ban szerzed meg diplomádat
• Jól kommunikálsz magyarul és angolul mind szóban és írásban (Az esemény angolul fog zajlani.)
• Szeretsz csapatban dolgozni, gyorsan tanulsz és alkalmazkodsz az új környezethez, valamint képes vagy a multitaskingra és jó a munkamorálod.
• Érdekel az informatikai pálya

Dátum: 2021. Március 23., kedd
Időpont: 14:00-16:30