Kockanap

Kockanap

A Kockanap a Neumann János Informatikai Kar egyik legkülönlegesebb szakmai rendezvénye, ahol a hallgatóknak/versenyzőknek 3 fős csapatokat alkotva kell megmérkőzniük egymással. Egy komplexebb programozási feladatot kell megoldaniuk, amely rendszerint több kisebb modulból épül fel, így az egyes alfeladatok jól feloszthatók a csapattagok között. Az átfogó programozási tudás hasznos tud lenni, hiszen sokszor 3-4 nyelven kell az egyes almodulokat megvalósítani, ezen kívül plusz pontot érhetnek, ha a kód szép, jól struktúrált és áttekinthető, vagy például ha minél rövidebb.
Hogy mi a slusszpoén az egészben? Az, hogy mindezek megvalósítására 24 órájuk van, amelyet folyamatosan a helyszínen tölthetnek el! Természetesen a programozás önmagában is fárasztó tud lenni, hát még ilyen feszített tempó mellett, – éppen ezért a Neumann HÖK gondoskodik az étel, ital és kávé ellátmányáról a versenyzőknek.
Ha úgy érzed szívesen próbára tennéd magad és biztosan el tudnád vinni a nyereményeket akkor figyeld a híreket és ha itt az ideje, jelentkezz! Ha viszont kétségeid vannak tudásodat illetően, akkor is érdemes kipróbálnod magad! Sokat lehet tanulni belőle, és veszteni valód semmi esetre sincsen!