Bosch Országos felmérés

Bosch Országos felmérés

Szia.

Az alábbiakban találsz egy rövid üzenetet az Employer Branding terén világszerte piacvezető Universum rövid felméréséről. A cég azért akar elérni téged, mert az Óbudai Egyetem hallgatója vagy. Reméljük, hogy élvezni fogod!

Ez a felmérés a Te területeden dolgozó emberek karrier várakozásaival foglalkozik. Az Universumnál azt szeretnék megtudni, hogy miért érdekesebbek számodra egyes foglalkoztatók, mint mások és azt, hogy mik a Te karrier-preferenciáid. A felmérés mintegy 10-15 percet vesz igénybe. A válaszaid névtelenek maradnak és az eredményeket csak összesítetten mutatjuk be. A felmérésre fordított időd iránti hálánk jeléül egy 1500,- Ft értékű Amazon ajándékkártyát adunk neked. Kérjük, hogy a felmérés elindításához kattints az alábbi linkre: https://insurvey.universumglobal.com/wix/p3089204618.aspx?reid=5

Az Universum minden évben diákok és fiatal professzorok millióit keresi meg annak érdekében, hogy a tehetségeket közelebb vigye a legnagyobb foglalkoztatókhoz. Az Universumnál immár több, mint 25 éve dolgoznak azon, hogy megkönnyítsék számodra azt, hogy megtaláld álmaid állását.

Köszönjük szépen a segítségedet!

Comments are closed.